Signora Ava – Brussel

Toen ik vorige week naar Le Selecto ging, viel mij daar tegenover de vitrine van Signora Ava op. Het grote raam, de gezellige tafeltjes en de mooie toog prikkelden mijn interesse. De mooie website overtuigde mij dat hier een bezoekje moest gebracht worden. En aangezien H. en ik nog iets te vieren hadden, was dat ook snel geregeld. Wij laten er zelden gras over groeien.

Signora Ava - Brussel Signora Ava - Brussel Signora Ava - Brussel

De gastvrouw bracht ons onmiddellijk de kaart en zette wat brood en olijfolie voor. Er is een lunch voor 13 euro. Je kan kiezen uit een vijftal gerechtjes van de kaart. Voor 3 euro extra (16 euro) kan je nog uit een drietal voorgerechtjes kiezen. Wat we deden, of wat had je gedacht?

Signora Ava - Brussel Signora Ava - Brussel

H. koos een ‘tagliere’ (=bordje) ‘pesce’ en ik de ‘fromaggi’, maar beide bordjes kunnen perfect gedeeld worden. Sharing is caring.

Het was daarna wel even wachten op het hoofdgerecht, maar de linguine met mosseltjes en courgette was heerlijk. Verse en perfect al dente pasta. Pure eenvoud.

We sloten af met een latte en cappucino. Een heerlijk stukje Italië in hartje Brussel. Ik kan het u aanbevelen.

Klik voor hun Facebookpagina.